Til erhverv

Professionel samarbejdspartner for erhvervslivet

Hos Brask & Storm ApS hjælper vi ikke kun private kunder med byggeri i særklasse. Vi har også kapacitet til at varetage alle serviceopgaver for din virksomhed, såfremt i har et behov for en tilbygning, renovering eller et nyt tag kan vi også hjælpe med det. Mulighederne er mange og med os er du sikret en kompetent leverandør af tømrerarbejde, så jeres udlejningsejendomme, kontorbygninger, skoler eller noget helt andet altid fremstår flot og præsentabel

Hvorfor skal du vælge os som leverandør?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med erhvervslivet


Hvorfor skal du vælge os som leverandør?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med erhvervslivet. Foruden af være yderst grundige, så kan vi også varetager alle typer af opgaver. Da vi gennem vores tid i branchen har opbygget os et bredt netværk af fagligt stolte håndværkere. Du behøves derfor ikke andre end Brask & Storm ApS, når det skal laves følgende: 

Skal vi også hjælpe dig?

Søger du en erfaren og kvalitetsbevidst byggefirma til dit kontor eller udlejningsejendom, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står også gerne som rådgivere for dig i processen med at vælge den rette løsning – og vi kommer naturligvis gerne ud til dig og ser på dit projekt, efterfølgende laver vi et uforpligtende tilbud til en skarp pris – med os er du godt hjulpet, hele vejen.

Så kontakt os allerede i dag. Giv os et kald på telefon 42 18 84 83. Du kan også skrive til os på kontakt@bs-byggefirma.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud af Brask & Storm ApS