Om os

Kompetent byggefirma fra Aabybro

Hos Brask & Storm ApS er vi meget mere end blot en tømrervirksomhed. Gennem vores mange år i byggebranchen har vi været ansvarlige for at udføre en lang række total- og hovedentrepriser for både private og erhvervskunder i Aabybro, Brønderslev, Aalborg og omegn.

Vi har oparbejdet en omfattende erfaring og viden inden for byggebranchen, og vi har et bredt netværk af yderst kompetente håndværkere inden for mange forskellige brancher. Dette gør, at vi har mulighed for at hjælpe dig gennem hele byggeprocessen – uanset hvor stort eller lille dit byggeprojekt måtte være.

Vi har stor ekspertise inden for byggeprojekter af alle slags, og vi tilbyder rådgivning og vejledning til både private og erhvervskunder.

Vi kan hjælpe dig med alt fra at planlægge og designe dit byggeprojekt, til at udføre selve byggeriet, og vi har mange års erfaring med at varetage total- og hovedentrepriser for både private og erhvervskunder. Dette gør, at vi har den nødvendige viden og erfaring til at guide dig gennem hele byggeprocessen, fra start til slut.

Uanset om du skal bygge et nyt hus, renovere eller ombygge din eksisterende bolig, tilbygge eller tilføje nye funktioner, eller blot har brug for hjælp til mindre byggeprojekter, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi leverer altid høj kvalitet og god service til vores kunder, og vi gør altid vores bedste for at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker. Så hvis du sidder og mangler hjælp til et byggeprojekt i Aabybro, Brønderslev, Aalborg eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter.

Hvorfor skal du vælge os til dit projekt?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med dit projekt

Kontakt os

Søger du en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer til din bolig eller ejendom, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står også gerne som rådgivere for dig i processen med at vælge den rette løsning – og vi kommer naturligvis gerne ud til dig og ser på dit projekt, efterfølgende laver vi et uforpligtende tilbud til en skarp pris – med os er du godt hjulpet, hele vejen.

Så kontakt os allerede i dag. Giv os et kald på telefon 42 18 84 83. Du kan også skrive til os på kontakt@bs-byggefirma.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud af Brask & Storm ApS