Montering af døre/vinduer

Professionel montering af døre og vinduer

Vi udskifter og monterer alle typer vinduer og døre

Står du foran udskiftning af vinduer og døre i din bolig eller din ejendom, da tilbyder vi professionel, effektiv og billig montering af døre og vinduer for private og erhverv.

Vi kører ud til kunder i Aalborg, Aabybro, Brønderslev og det øvrige Nordjylland, og vi hjælper også gerne dig til et smukkere hus, en lavere varmeregning og et bedre indeklima med montering af nye døre og vinduer.

Fordele ved udskiftning af vinduer og døre

Når du vælger at udskifte de gamle vinduer, ruder og døre i huset eller lejligheden til moderne og mere energirigtige modeller kan du spare mange penge på den årlige varmeregning, samtidig får du et bedre indeklima uden træk eller fugtproblemer, ligesom du får en bolig eller ejendom, der ser smuk ud med nye vinduer og døre.

En investering i nye vinduer og døre, kan desuden forøge din ejendoms værdi betragteligt ved et fremtidigt salg. Energimærkning er i dag et af de vigtigste parametres, som potentielle købere kigger på, når de skal vælge hus – og derfor er energioptimeringer som nye vinduer og døre – eller nyt tag som oftest en af de bedste investeringer, du kan foretage – både på kort og lang sigt.

Tidligere sagde man, at hvis dine vinduer og døre var mere end 15 år gamle, var det tid at skifte. Men med vore dages stigende energipriser kan en udskiftning af selv nyere vinduer og døre vise sig at være en god forretning.

Udelukkende kvalitetsvinduer- og døre

Når vi står for montering af døre og vinduer hos dig, er du sikret den højeste kvalitet. Vi bruger udelukkende døre og vinduer fra anerkendte producenter, så vi er sikre på, at dine nye vinduer og døre lever op til de høje standarder, der stilles til isoleringsevne og energieffektivitet. Ligesom du er sikret holdbare vinduer, du kan have glæde af i mange år.

Har du brug for at få specialfremstillet vinduer eller døre til dit hus, sommerhus, din lejlighed eller erhvervsejendom, laver vi naturligvis vinduer og døre efter mål, så de passer præcist hos dig – og vi står for montering af døre og vinduer efterfølgende.

Vi rådgiver også gerne, hvis du er det mindste i tvivl om, hvilke vinduer du skal vælge med hensyn til udseende, vedligeholdelse, isoleringsevne og pris.

Tre grunde til at få professionel hjælp til at installere døre og vinduer

  1. En professionel har den nødvendige viden og erfaring til at installere døre og vinduer korrekt og sikkert, så du kan være sikker på, at de bliver monteret ordentligt og fungerer som de skal.
  2. En professionel kan rådgive dig om de bedste løsninger for dine behov og ønsker, og kan hjælpe dig med at vælge de mest egnede døre og vinduer, der passer til din bolig og dine krav til kvalitet og pris.
  3. En professionel kan ofte tilbyde garantier og serviceaftaler, så du kan være sikker på at få hjælp, hvis der opstår problemer med dine døre og vinduer, og du kan være sikker på at få hjælp til at opretholde og vedligeholde dem på lang sigt. En professionel har også de rette værktøjer og udstyr til at installere døre og vinduer, så du slipper for at skulle investere i dyre værktøjer selv.

Brug for et tilbud på montering af døre og vinduer?

Vi kan hjælpe dig med alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer, indvendige og udvendige døre. Vi har vinduer og døre i forskellige prisklasser og træsorter, så vi kan helt sikkert finde den løsning, der passer bedst til dit hus og dit budget.

Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer hos dig. Vi kan udskifte et enkelt vindue eller en dør – eller udskifte samtlige vinduer og døre.

Så ring eller skriv til os allerede i dag. Der er gode penge at spare på udskiftning af gamle vinduer og døre ud med moderne, energirigtige og tidssvarende modeller.

Skal vi udarbejde et tilbud på nye vinduer efter mål til dig? Så kontakt os allerede i dag. Giv os et kald på telefon 42 18 84 83. Du kan også skrive til os på kontakt@bs-byggefirma.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

montering af døre/vinduer - Montering af døre/vinduer - Brask & Storm ApS - 289622149 155913896962609 6102743909243755816 n
Få et uforpligtende tilbud af Brask & Storm ApS