Andet tømrerarbejde

Alsidig tømrer fra Aabybro

Hos Brask & Storm ApS er vi en dygtig og erfaren tømrervirksomhed, der kan hjælpe med alle typer opgaver inden for tømrerfaget.

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for områder som byggeprojekter, renoveringer, ombygninger, tilbygninger, reparationer, vedligeholdelse, og mere. Vi tilbyder vores ydelser i Aabybro, Brønderslev, Fjerritslev, Vadum, Nørresundby og Aalborg og omegn, så uanset hvor du befinder dig, kan du altid kontakte os for at få professionel hjælp til dine tømreropgaver.

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for tømrerfaget, så uanset om du har brug for hjælp til at bygge et helt nyt hus, til at renovere eller ombygge din eksisterende bolig, eller blot har brug for hjælp til at løse mindre tømreropgaver, står vi klar til at hjælpe.

Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet og god service til vores kunder, og vi gør altid vores bedste for at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker. Så hvis du sidder og mangler hjælp fra en tømrer i Aabybro, Brønderslev, Fjerritslev, Vadum, Nørresundby eller Aalborg omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine tømrerdrømme.

Vi hjælper også med

Kontakt os

Søger du en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer til din bolig eller ejendom, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står også gerne som rådgivere for dig i processen med at vælge den rette løsning – og vi kommer naturligvis gerne ud til dig og ser på dit projekt, efterfølgende laver vi et uforpligtende tilbud til en skarp pris – med os er du godt hjulpet, hele vejen.

Så kontakt os allerede i dag. Giv os et kald på telefon 42 18 84 83. Du kan også skrive til os på kontakt@bs-byggefirma.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.s

Få et uforpligtende tilbud af Brask & Storm ApS